Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

13 Ιουλίου, 2023

Στα So Easy όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο ακαδημαϊκά και ευχάριστα, να δημιουργήσουν δια βίου φιλίες και να δημιουργήσουν εκπληκτικές αναμνήσεις με το summer school που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Όμιλος κέντρων ξένων γλωσσών So Easy στο Λονδίνο.
Οι μικροί μας μαθητές απόλαυσαν μια εβδομάδα μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου προκαλώντας τις δυνατότητες τους στη γλωσσομάθεια, ενώ γνώρισαν τον τέλειο συνδυασμό εκμάθησης και διασκέδασης.
Τα μαθήματα περιλάμβαναν ομαδικές δραστηριότητες με μαθητές από όλο τον κόσμο την ίδια στιγμή που έζησαν μια μοναδική εμπειρία με περιήγηση σε μουσεία, αξιοθέατα και μαγαζιά.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου συνεχάρη ιδιαίτερα τους μαθητές μας για το υψηλό γλωσσικό τους επίπεδο και τη στάση τους, καθώς ξεχώρισαν μεταξύ των συμμετεχόντων.
Ευχαριστούμε θερμά το Πανεπιστήμιο Queen Mary για τη φιλοξενία τους και συγχαίρουμε επάξια τους μικρούς μας μαθητές που δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για την εκπαιδευτική τους εξέλιξη και την κοσμιοτάτη διαγωγή τους.

Όλα τα νέα μας