Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

1 Δεκεμβρίου, 2018

Σε ένα κόσμο που κυριαρχούν πολλές ξένες γλώσσες, όλοι μας βρεθήκαμε σε δίλλημα για το ποια θα διαλέξουμε. Τα Γαλλικά είναι η καλύτερη επιλογή είτε είσαι γονιός, είτε φοιτητής, είτε ενήλικας. Γιατί όμως ένα παιδί ή ένας ενήλικας να ξεκινήσει μαθήματα γαλλικών;

Τέσσερις λόγοι για να μάθει ένα παιδί Γαλλικά

• Ένα παιδί μαθαίνοντας Γαλλικά θα εμβαθύνει στη γαλλική κουλτούρα και στο γαλλικό πολιτισμό, γνωρίζοντας για τη ζωή και το έργο σπουδαίων Γάλλων καλλιτεχνών όπως ο Γουστάβος Άιφελ και ο Ντελακρουά.

• Ο πιο σημαντικός λόγος για να μάθει ένα παιδί τα Γαλλικά, είναι ότι αποτελεί εφόδιο για τη μελλοντική και επαγγελματική του εξέλιξη. Η Γαλλία έχει υψηλό επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο (τηλεπικοινωνίες, αεροδιαστημική, αποστολή και εγκατάσταση δορυφόρων TV, το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο TGV, Ιατρικές έρευνες σε Ινστιτούτα όπως αυτό του Παστέρ).

• Μετά τα Αγγλικά και τα Γερμανικά, τα Γαλλικά είναι η τρίτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στο χώρο του διαδικτύου κάτι που θα βοηθήσει τα παιδιά καθώς η τεχνολογία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής τους.

• Γνωρίζοντας Γαλλικά μπορείς να μάθεις πιο εύκολα γλώσσες όπως τα Ισπανικά, τα Ιταλικά και πολλές ακόμα, αφού έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία.

Γιατί να μάθει ένας ενήλικας Γαλλικά;

Η σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα ωθεί καθημερινά τους νέους στην εύρεση νέων διεξόδων, ως προς την αναζήτηση σπουδών και εργασίας. Ας δούμε τους 5 λόγους που οι ενήλικες χρειάζονται τα γαλλικά σήμερα.

• Η Γαλλία συγκαταλέγεται παραδοσιακά μεταξύ των χωρών που επιδεικνύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται σήμερα περίπου 120 θυγατρικές εταιρείες γαλλικών ομίλων και επιχειρήσεων, μικτές επιχειρήσεις ή κοινοπραξίες με αντίστοιχες ελληνικές.

• Όσοι νέοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τομείς της οικονομίας, της νομικής, του εμπορίου, της μηχανολογίας, της τεχνολογίας και των επικοινωνιών, τα Γαλλικά ανοίγουν νέους δρόμους εργασίας καθώς είναι μια από τις 5 γλώσσες του Ο.Η.Ε.

• Οι σημαντικότερες αποφάσεις της Ε.Ε λαμβάνονται σε γαλλόφωνες περιοχές όπως οι Βρυξέλες, το Στρασβούργο και το Λουξεμβούργο ενώ είναι και η 4η οικονομική παγκόσμια δύναμη. Παράλληλα, η Γαλλία έχει ιδιαιτέρως ανεπτυγμένο εμπόριο, με τα 2/3 του ευρωπαϊκού εμπορίου διακινούνται μέσω της Γαλλίας.

• Όσοι πάλι επιθυμούν να διαπρέψουν σε καλλιτεχνικούς τομείς της μόδας, της κομμωτικής, της παραγωγής καλλυντικών και της μαγειρικής, απαραίτητη θεωρείται η γνώση των γαλλικών καθώς η Γαλλία είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σε αυτούς τους τομείς.

• Επίσης, έχει μεγάλη πολιτισμική κληρονομία (πολυάριθμα λογοτεχνικά αριστουργήματα, παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, επαφή με το γαλλικό διαφωτισμό) και αποτελεί βασικό τουριστικό προορισμό (πληθώρα υπαίθριων χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, οικολογικά μουσεία και ζωολογικοί κήποι, πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ).

• Οι μαθητές με ένα καλό γνωστικό επίπεδο Γαλλικών έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια της Γαλλίας (Sorbonne, Pierre Marie Curie University, HEC, Polytechnique, ESSEC) με δυνατότητες κρατικών επιχορηγήσεων της γαλλικής κυβέρνησης για μεταπτυχιακές σπουδές.

Τέλος τα Γαλλικά είναι ταυτόχρονα μια γλώσσα εργασίας αλλά και η επίσημη γλώσσα των δημοσίων σχέσεων, των Ηνωμένων Εθνών, της UNESCO, του NATO. Συνεπώς είναι βασική γνώση για όποιον σκέφτεται να ακολουθήσει μια καριέρα σε διεθνείς οργανισμούς.

Γιατί να μάθεις γαλλικά στα So Easy

Με 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ξένων γλώσσων, τα So Easy μπορούν να δεσμευτούν πως ο κάθε σπουδαστής θα μπορέσει άμεσα, αβίαστα και για πάντα να κατακτήσει την γαλλική γλώσσα.

Mε την εξειδικευμένη μέθοδο So Easy Adults, βοηθάμε το σπουδαστή να εξασκήσει στην πράξη όλες τις δεξιότητες ταυτόχρονα.

Κάθε μάθημα είναι μια καινούργια εμπειρία όπου ο σπουδαστής μιλάει, γράφει, ακούει και επικοινωνεί στην γαλλική γλώσσα. Ξεφεύγει πλήρως από τη στείρα αποστήθιση γραμματικών κανόνων και τη μετάφραση των λέξεων.

Όσο για τους μικρούς μας φίλους; Η έμπειρη εκπαιδευτική μας ομάδα θα καταφέρει από την πρώτη στιγμή να τους κάνει να αγαπήσουν τα γαλλικά και χάριν στα ολιγομελή τμήματα, τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και την πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθηση γαλλικών, θα τους μάθει να επικοινώνουν στα γαλλικά από τα πρωτα κιόλας μαθήματα.

So Easy

Εδώ μιλάς

ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 2018

EDUCATION LEADERS AWARDS

Όλα τα νέα μας