Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών Για Ενήλικες

Οι ξένες γλώσσες στους ενήλικες προσφέρουν ένα παράθυρο στη βαθύτερη κατανόηση των διάφορων πολιτισμών. Συγκεκριμένα, στον τομέα της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης η γλωσσομάθεια διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες του ατόμου.

Πλέον η απόκτηση πτυχίου γλωσσομάθειας εκτός από Αγγλικά και μιας δεύτερης ξένης γλώσσας είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της χώρας μας αλλά και παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει ότι η γνώση ξένων γλωσσών σε άριστο επίπεδο έχει θετική επίδραση στο ακόνισμα της μνήμης και τη μείωση πιθανότητας εμφάνισης εγκεφαλικών νόσεων, όπως άνοια, Alzheimer κ.α.

Στα φροντιστήρια του Ομίλου μας η εκμάθηση Αγγλικών και άλλων 8 γλωσσών είναι σίγουρη επιτυχία!

Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες

Τα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες είναι απαραίτητο σκαλοπάτι για την επαγγελματική εξέλιξη. Ως διεθνώς αναγνωρισμένη γλώσσα παγκόσμιας επικοινωνίας τα Αγγλικά ανοίγουν επαγγελματικές πόρτες για πολλούς ενήλικες και αποτελούν πλεονέκτημα για τον επαγγελματικό στίβο.

Η πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί το εισιτήριο για μια διεθνή καριέρα για τουλάχιστον τα 3/5 των ενηλίκων, καθώς εξοικειώνονται με τα διεθνή πρότυπα και αναβαθμίζουν την ελληνική αγορά.

Με τα μαθήματα Αγγλικών διευκολύνεται η άμεση επικοινωνία με αλλοεθνείς πληθυσμούς, αφού δημιουργούνται νέες γέφυρες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης και οδηγούνται σε πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συνήθως, για να μπορέσει να επιτευχθεί η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων, πολιτισμών και ιδεών πρέπει να συνομιλούν οι άνθρωποι την ίδια γλώσσα. Γι’ αυτό, η χρήση της αγγλικής γλώσσας μέσω του διαδικτύου φέρνει σε άμεση επαφή διάφορες κουλτούρες μεταξύ τους.

Συνεπώς, τα μαθήματα Αγγλικών για τους ενήλικες αποτελούν μια έξτρα μέθοδο επικοινωνίας με άλλους λαούς, ενώ παράλληλα ωφελούν στην επαγγελματική ανέλιξη, αφού είναι η διεθνώς αναγνωρισμένη γλώσσα επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις.

Όλα τα νέα μας