Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Online Μαθήματα

Μάθε σήμερα μια ξένη γλώσσα!

Μαθήματα ξένων γλωσσών
για ενήλικες & παιδιά

Νο1 βραβευμένη
βιωματική μέθοδος
So Easy learning
Η μοναδική βραβευμένη εκπαιδευτική
μέθοδος με την καινοτομία
So Easy Learning
Ολιγομελή
& ομοιογενή τμήματα
Αποκλειστικά ολιγάριθμα
group 4-8 ατόμων
Πρωτοποριακά προγράμματα
γλωσσομάθειας
σε 9 γλώσσες
Εκμάθηση 9 διαφορετικών
ξένων γλωσσών με ταξίδι στον κόσμο
της πολυγλωσσίας
Βράβευση από το Cambridge University Gold Preparation Centre
Για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις του Cambridge
Ταχύρρυθμα
μαθήματα ενηλίκων
Ταχεία και αποδοτική εκμάθηση
ξένων γλωσσών με πρωτοποριακά
προγράμματα
Απόκτηση πτυχίου
γλωσσομάθειας άμεσα
Εγγυημένη απόκτηση πτυχίου
γλωσσομάθειας
σε λίγους μόνο μήνες
Κορυφαίο εξεταστικό
κέντρο Cambridge
Λειτουργούμε
ως εξεταστικά κέντρα Cambridge
αποκλειστικά για τους
σπουδαστές μας
Ευελιξία παρακολούθησης
Μαθημάτων
Εξασφάλιση εξατομικευμένου
χρονοδιαγράμματος σπουδών
γλωσσομάθειας

Digital Courses

Στa So easy® η ψηφιακή τάξη δεν είναι απλώς ένα διαδικτυακό μάθημα.
Είναι η απόλυτα επιτυχημένη μεταφορά της ζωντανής τάξης σε online περιβάλλον.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τάξης So easy®:

1.

Eξειδικευμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning με μοναδικό σχεδιασμό που εξυπηρετεί όλους τους σπουδαστές μας, για να μελετούν από το σπίτι. Αρχικά, σχεδιάστηκε κυρίως για σπουδαστές που κατοικούν σε δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα χωριά, ώστε όλοι να έχουν ισάξια προνόμια στη μάθηση, και να ζήσουν την πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία . Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα προς τους μαθητές κάθε ηλικίας και επιπέδου, όπου μέσα από τις λειτουργίες της, παρέχει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό σε κάθε σπουδαστή, για την καλύτερη δυνατή υποστήριξή του. Στόχος είναι η ενίσχυση των γνώσεων των σπουδαστών, μέσω διδακτικής ύλης και επαναληπτικών ασκήσεων, ώστε να καλύψουν τυχόν κενά στη μελέτη τους και να συνεχίσουν δυναμικά το διάβασμά τους.

2.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό των So easy®, έχει εκπαιδευτεί στη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας So easy® και όλων των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχει. Μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων που βοηθούν στην πλήρη κατανόηση και αφομοίωση της ύλης είναι στην υπηρεσία των μαθητών μας με ευελιξία και ευκολία στη χρήση τους.

3.

Διατηρούμε ολοκληρωτικά τη φιλοσοφία μας κρατώντας αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα στις διαδικτυακές μας τάξεις. Οι μαθητές μας στο διαδικτυακό μάθημα έχουν πλήρη επαφή και διάδραση με τον καθηγητή, συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα στάδια του μαθήματος και χρησιμοποιούν πλήρως όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που τους παρέχουμε (μέσα από τις  συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως το Cambridge English Assessment & τη National Geographic Learning)

4.

Πλούσιο διαδραστικό υλικό ειδικά προσαρμοσμένο για κάθε εκπαιδευτικό επίπεδο. Ειδικός σχεδιασμός διεξαγωγής των επαναληπτικών τεστ και των προσομοιωτικών διαγωνισμάτων σε όλες τις γλώσσες και τα επίπεδα εξασφαλίζει την ομαλή πορεία των σπουδαστών χωρίς κενά.

5.

Βραβευμένοι με το EDUCATION LEADERS AWARD για την Καινοτομία στη διδασκαλία, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές μας μια διαφορετική, ουσιαστική και απόλυτα αποτελεσματική εμπειρία γνώσης, τόσο στις “ζωντανές”  όσο και στις “ψηφιακές μας τάξεις”.