Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας

1. Τα So easy® παρέχουν το ιδανικό μάθημα σε ολιγομελή τμήματα (4-8 ατόμων). Ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρακινώντας τον να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της ευγενούς άμιλλας.
2. Το ενδεχόμενο κόστος μετακίνησης ή βιβλίων δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την εκπαίδευση. Εξάλλου τα κενά που δημιουργούνται από μία ανεξέλεγκτη εκπαίδευση συνήθως κοστίζουν περισσότερο και σε χρόνο και σε χρήμα για να καλυφθούν.
3. Oι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες δεν ευνοούνται σε πολυπληθείς τάξεις. Το ιδανικό είναι ο συνδυασμός ατομικού μαθήματος και τάξης όπου ο μαθητής μπορεί να εξασκήσει με τους συμμαθητές του δεξιότητες της γλώσσας και να ενταχθεί σε μία κοινωνική ομάδα με συνομηλίκους.

4. Στα So easy® διαμορφώνεται ένα ρεαλιστικό και ευέλικτο χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε πραγματικές ώρες διδασκαλίας, ανάλογα με το επίπεδο γλωσσομάθειας, την ηλικία των σπουδαστών και το βαθμό δυσκολίας του επιδιωκόμενου πτυχίου.

5. Επιπλέον, στα κέντρα ξένων γλωσσών So easy® εστιάζουμε σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, αφού καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και με βάση αυτά τα στοιχεία σκιαγραφούμε το ακαδημαϊκό του προφίλ. Mελετώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, επιλέγουμε γι’ αυτόν το κατάλληλο πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων αυτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η So easy® έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα εγκυρότερα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών διεθνώς, αφού τα προγράμματά της είναι αυτό ακριβώς που ζητάει κάθε σπουδαστής: Προσαρμοσμένα στις δικές του ανάγκες!

6. Στα ατομικά μαθήματα, σύμφωνα με στατιστικές, το ποσοστό επιτυχίας είναι ανησυχητικά χαμηλό καθώς η επιλογή βιβλίου, χρονοδιαγράμματος αλλά και του χρόνου εξάσκησης κάθε δεξιότητας της γλώσσας γίνεται από έναν καθηγητή ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι άγνωστος σε εμάς. Στα So easy® τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε

0
Επιτυχόντες Lower

(Cambridge - Michigan)

0
Επιτυχόντες
Dele
0
Επιτυχόντες Proficiency

(Cambridge - Michigan)

0
Επιτυχόντες TOEFL
IELTS / GMAT / GRE
0
Επιτυχόντες Zertificat

(B1 & B2)

0
Επιτυχόντες DELF / DALF

Ο όμιλος So Easy Education

είναι ο μόνος εκπαιδευτικός όμιλος που βραβεύεται τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια των Education Leaders Awards που αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης ιδιωτικών και δημoσίων εκπαιδευτικών φορέων στην Ελλάδα για:

Καινοτομία

στη διδασκαλία

Βέλτιστη

μαθησιακή εμπειρία

Online & εξ αποστάσεως

εκπαίδευση

H νέα μέθοδος διδασκαλίας των So Easy, “Real Life Reflection“, βασίζεται στις αρχές της Βιωματικής και Θεματικής Μάθησης και στοχεύει στη σύνδεση της εκμάθησης ξένων γλωσσών με την πραγματική ζωή.Το 2022 τα So Easy απέσπασαν χρυσό βραβείο για την ανάπτυξη του πληρέστερου ψηφιακού εργαλείου με τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, το οποίο ελέγχει διάφορες πτυχές της σκέψης του παιδιού, όπως: μνήμη, αντίληψη, προσοχή, παρορμητικότητα, δημιουργικότητα, γλωσσική αντίληψη, και μουσική ικανότητα εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική βιωματική προσωποποιημένη μάθηση σε κάθε σπουδαστή.