Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

STEAM

education-learning-concept-cheerful-smiling-pretty-female-student-showing-peace-gesture-enjoying-1-3-1-1-655dc9f0763f1

Τι είναι το STEAM?

Το ακρώνυμο STEAM δηλώνει τις φυσικές επιστήμες (Science), την τεχνολογία (Technology), τη μηχανική (Engineering), τις τέχνες (Arts) και τα μαθηματικά (Mathematics). Ως μέθοδος διδασκαλίας, αποτελεί την πλέον πρωτοποριακή βιωματική μέθοδο εκμάθησης αγγλικών, κατά την οποία οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τους παραπάνω κλάδους, εξετάζοντας, μελετώντας και δημιουργώντας με μέσο επικοινωνίας τα αγγλικά. Παράλληλα με την εξέλιξή τους στη γλώσσα, αποκτούν ουσιαστικές γνώσεις και δεξιότητες ωφέλιμες για το μέλλον τους. Η διδασκαλία ξεφεύγει από τα βιβλία και γίνεται δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Βρίσκοντας κίνητρα στην εκπαιδευτική διαδικασία, τα παιδιά μαθαίνουν ευκολότερα και με άριστα αποτελέσματα.

 • Science:

  Οι μαθητές γνωρίζουν βιωματικά τους νόμους της φύσης μέσα από πειράματα. Ξεκινάνε με προβλέψεις και συνεχίζουν με παρατηρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, κάνουν πρακτική στο λεξιλόγιο και τη γραμματική αβίαστα.

 • Technology:

  Επιλέγουμε να προσεγγίζουμε την τεχνολογία ως έναν τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε εργαλεία για να μας παράξουν ένα προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές επικοινωνούν και σκέφτονται κριτικά…στα αγγλικά.

 • Engineering:

  Η μηχανική είναι ένας κλάδος που προωθεί την κριτική σκέψη και την ομαδικότητα μέσα από σχεδιασμό, δημιουργία και παρουσίαση αποτελεσμάτων. Δημιουργούμε ένα σενάριο, στο οποίο οι μαθητές πρέπει να βρουν τον πιο επιτυχημένο τρόπο χρήσης των υλικών που έχουν στη διάθεσή τους. Παρατηρούν το τελικό αποτέλεσμα και βρίσουν τη λύση χρησιμοποιώντας πάντα τα αγγλικά ως μέσο επικοινωνίας.

 • Arts:

  Οι τέχνες της ζωγραφικής, της ποίησης, της δημιουργικής γραφής, του θεάτρου, της φωτογραφίας και της γλυπτικής αξιοποιούνται για να εμπνεύσουν τα παιδιά, κάνοντάς τα να προσεγγίζουν τη γλώσσα με μια πιο δημιουργική χροιά.

 • Mathematics:

  Τα μαθηματικά ενυπάρχουν στα άλλα στοιχεία του STEAM, στη δημιουργία κατασκευών, στη μέτρηση αποστάσεων και την ανάλυση σχημάτων. Επιχειρούμε να δούμε τον κλάδο των μαθηματικών από μία άλλη πλευρά, χρησιμοποιώντας τα μαθηματικά σε καθημερινούς προβληματισμούς, ώστε να μπορούν τα παιδιά να καταλάβουν την αναγκαιότητά τους.

Οφέλη STEAM

 • Προωθεί τις δεξιότητες του 21ου αιώνα: κριτική σκέψη, δημιουργικότητα & καινοτομία, επικοινωνία & συνεργατικότητα, ευελιξία & προσαρμοστικότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα
 • Τα παιδιά κατακτούν ουσιαστικές γνώσεις μέσω της εξερεύνησης και της βιωματικής εκπαίδευσης μέσα στην τάξη και μπαίνουν σε ένα ρόλο εξοικείωσης με διαφορετικούς κλάδους και απόκτησης νέων δεξιοτήτων, ωφέλιμων για το μέλλον τους.
 • Οι μαθητές βρίσκουν κίνητρα στην εκπαιδευτική διαδικασία, κατακτώντας τη νέα τους γλώσσα εύκολα και με άριστα αποτελέσματα.

Η μέθοδος STEAM βοηθάει τους μαθητές οποιουδήποτε μαθησιακού προφίλ!

0
Επιτυχόντες Lower

(Cambridge - Michigan)

0
Επιτυχόντες
Dele
0
Επιτυχόντες Proficiency

(Cambridge - Michigan)

0
Επιτυχόντες TOEFL
IELTS / GMAT / GRE
0
Επιτυχόντες Zertifikat

(B1 & B2)

0
Επιτυχόντες DELF / DALF

Τι λένε για εμάς

Η εμπειρία εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας στο φροντιστήριο SO EASY είναι μοναδική. Μέσα σε ένα περιβάλλον ευχάριστο με τη βοήθεια έμπειρων καθηγητών ολοκληρώνεις με επιτυχία την διαδρομή σου προς την απόκτηση ενός πτυχίου! Προτείνω ανεπιφυλακτα αυτό το φροντιστήριο, καθώς προσφέρει δυνατότητες για όλες τις ηλικίες( από παιδιά μέχρι και για ενήλικες) για τη διεκπεραίωση των στόχων τους.
Ιωάννα Καραγεωργοπούλου
Το φροντιστήριο So Easy αποτελεί έναν εξαιρετικά όμορφο και σύγχρονο χώρο μάθησης στην Καλλιθέα, για όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτου ηλικίας. Η διεύθυνση του φροντιστηρίου, καθώς και οι καθηγητές, καθοδηγούν και ενδιαφέρονται ώστε να είναι τα πάντα απόλυτα ξεκάθαρα και σαφή. Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις πτυχίων αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται εδώ! Συστήνω το So Easy σε όλους τους ενήλικες που θέλουν να μάθουν μια ξένη γλώσσα.
Αλέξανδρος Αθανασάκης
Εξαιρετικό φροντιστήριο, με ολιγομελή τμήματα, προσεγμένους συνεργάτες, άρτια καταρτισμένους με τεχνικές εκμάθησης που μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και "πολυάσχολους ενήλικες" να αφομοιώσουν νέες για εκείνους γνώσεις. Προσωποκεντρική αντιμετώπιση των μαθητών δημιουργώντας τους την αίσθηση ότι τα μέσα διδασκαλίας έχουν προσαρμοστεί αποκλειστικά στις ανάγκες τους. Η ιδανική λύση για μικρούς και μεγάλους μαθητές
Lena Galanou
Ονομάζομαι Καρυώτης Χρήστος, είμαι 26 ετών και Ολοκλήρωσα το πρώτο έτος φοίτησης στο τμήμα Ιταλικών για ενήλικες του So Easy στη Νέα Σμύρνη. Η πρώτη μου επαφή με το So Easy ξεκινά αρκετά χρόνια πίσω όταν σε ηλικία γυμνασίου οι γονείς μου είχαν εμπιστευθεί το φροντιστήριο να με προετοιμάσει για τις εξετάσεις Αγγλικών επιπέδου Β2 τις οποίες και πέρασα με επιτυχία. Ο Επαγγελματισμός, η άριστη γνώση στον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων ακόμη και για έναν αρχάριο στην δικιά μου ηλικία, καθώς και η πλήρης κατανόηση, τόσο από πλευράς της διεύθυνσης όσο και από την πλευρά της καθηγήτριας, των αναγκών ενός ενήλικα με εργασία πλήρους απασχόλησης είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν την γενικότερη εμπειρία στο So easy ευχάριστη και ξεχωριστή.
Χρήστος Καρυώτης
Μετά από δύο γλώσσες αγγλικά και ισπανικά – μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι στα So easy η εκμάθηση της ξένης γλώσσας είναι ένα ευχάριστο ταξίδι με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
Δάφνη Κ.
Δύο χρόνια στο so easy, παράλληλα με τη σχολή και πάντα κατάφερναν να προσαρμόσουν γρήγορα στις αλλαγές του προγράμματος μας και παρόλα αυτά να μας προσφέρουν μάθημα υψηλού επιπέδου. Το κλίμα στην τάξη με την κυρία Όλγα πάντα ευχάριστο και πολύ φιλικό μας βοήθησε να πετύχουμε στο μέγιστο βαθμό τους στόχους μας χωρίς να πιεστούμε.
Έφη Κοντού
Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Συνάντησα εξειδικευμένους και φιλικούς καθηγητές, άρτια οργανωμένο πρόγραμμα μαθημάτων και κατανομή της ύλης. Επίσης ο χώρος είναι σύγχρονος, καλαίσθητος, καθαρός και οικείος. Συνεχίζουμε μαζί So Easy!
Ιωάννης Μάλαμας

 DRAG