Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

ETΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2020

Την  Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο του ομίλου εκπαιδευτηρίων SoΕasy. Στο συνέδριο συμμετείχαν οι συνεργάτες του ομίλου από όλη την  Ελλάδα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Θοδωρής Τζόγιας, Co Founder & Partner, ο οποίος περιέγραψε την πορεία όλου του δικτύου μέσα στην τελευταία ακαδημαϊκή χρoνιά και τις εκτιμήσεις εξέλιξης του για τη χρόνια που έρχεται. Το δίκτυο εκπαιδευτηρίων SoΕasy παρουσίασε συνολικά σημαντική άνοδο τόσο σε σύνολο υποψηφίων και εγγεγραμμένων σπουδαστών όσο και σε κύκλο εργασιών. Μάλιστα η άνοδος αυτή ήταν περίπου 3 φορές μεγαλύτερη από την άνοδο που καταγράφει για το σύνολο του κλάδου πρόσφατη έρευνα της εταιρείας ICAP για το ΕΕΑ.

Στη συνέχεια ο κ Θανάσης Βογιατζής υπεύθυνος υποστήριξης και ανάπτυξης δικτύου παρουσίασε τη νέα web πλατφόρμα υποστήριξης των παραρτημάτων για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουν σε όλους τους σπουδαστές τους. Ακολούθησε η κα. Τζίνα Ρούπακα, υπεύθυνη marketing, η οποία ανέλυσε τα αποτελέσματα σειράς ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών που διεξήγαγε ο όμιλος, βάσει των οποίων παρουσίασε τη στρατηγική επικοινωνίας της επομένης χρονιάς.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κ Δημήτρη Ραμαντζά, Co Founder & Partner του ομίλου, ο οποίος ανέπτυξε  τις προοπτικές που ανοίγονται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση  και το πλάνο new business των SoEasy για τη επόμενη τριετία. Αναφορά έγινε επίσης στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην κρίση της πανδημίας κι αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω το νέο σχολικό έτος.

Ο κ. Ραμαντζάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «26 χρόνια επιβεβαιωνόμαστε. Βγαίνουμε νικητές και από την πρόσφατη κρίση της πανδημίας. Είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη μέρα. Το μέλλον ήρθε και μας ανήκει!»

Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβεύσεις των 5 καλύτερων εκπαιδευτηρίων του δικτύου για τη χρόνια που πέρασε.

Όλα τα νέα μας