Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

O Όμιλος SO EASY EDUCATION βραβεύεται για την κορυφαία υποστήριξη και την υποδομή του δικτύου του.

Μια ακόμα νέα διάκριση για τα SO EASY EDUCATION  στα πλαίσια των FRANCHISE AWARDS

 

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise ολοκληρώθηκε για 14η χρονιά και ξεχώρισαν τόσο οι κορυφαίες αλυσίδες franchise, όσο και τα νέα καινοτόμα franchise concepts, με 38 βραβεύσεις σε 9 ενότητες διακρίσεων.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/2/2022 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο, Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής Λάρισας, ο Σταύρος Καφούνης, Β΄ Αντιπροέδρος ΕΒΕΑ και ο Θεόδωρος Καπράλος, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. Tα So Easy Education βραβεύτηκαν με το βραβείο Total Franchise Support για την κορυφαία υποστήριξή τους αναφορικά με τις υποδομές, τη στελέχωση, τα λειτουργικά συστήματα, την οργάνωση, τη διαδικασία παρακολούθησης, την έρευνα και την ανάπτυξη του δικτύου τους. Το  βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, Co-Founder and Partner του ομίλου So Easy Education, υπογραμμίζοντας τα εξής: “ Στην μακρόχρονη περίοδο πολλαπλών κρίσεων που διανύουμε το franchise δεν αποτελεί ένα ακόμα επιχειρηματικό εγχείρημα. Είναι ο πλέον υγιής συνεχώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματικός κλάδος, που αναδεικνύει νέες ευκαιρίες για πολλές διαφορετικές ομάδες επαγγελματιών.’   Ο κ. Ραμαντζάς πρόσθεσε: «Συχνά ακούμε ότι εμείς οι Franchisors κερδοσκοπούμε. Όσοι ασχολούμαστε χρόνια με το franchise γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χρειάζεται συνεχής υποστήριξη, επένδυση και χρόνο που δεν σταματάμε να δίνουμε με αμείωτο ενθουσιασμό για να κρατήσουμε τον κλάδο μας υγιή και δυνατό. Για το λόγο αυτό, η συγκεκριμένη βράβευση με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της καθημερινής φροντίδας και υποστήριξης που προσφέρουμε στα So Easy Education σε νέους αλλά και παλιούς επιχειρηματίες/ συνεργάτες του ομίλου μας. Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας και δεσμευόμαστε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!» Ο εκπαιδευτικός όμιλος SO EASY EDUCATION με 91 εκπαιδευτήρια, 952 καθηγητές, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους  και περισσότερους από 12,000 σπουδαστές είναι ο ισχυρότερος όμιλος σε Ελλάδα και Κύπρο. Με εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που στόχο έχουν να ξεδιπλώσουν και να αναπτύξουν τα μοναδικά τους ταλέντα αλλάζει τις ζωές των σπουδαστών τους στην πράξη προετοιμάζοντας το μέλλον τους  από τη νηπιακή τους κιόλας ηλικία και μετατρέποντας την εκπαίδευση σε μια συναρπαστική πολυδιάστατη εμπειρία. Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις χρησιμοποιούν προηγμένα μέσα τεχνολογίας και αποκλειστικά εξειδικευμένα μοντέλα, που ανταποκρίνονται με ευελιξία στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, ενώ έχουν αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οίκους. Με συνεχείς διακρίσεις ξεχώρισε το 2021 για την τριπλή βράβευσή του στα πλαίσια των EDUCATION LEADERS AWARDS

Kαινοτομία στη διδασκαλία

Online διδασκαλία

Bέλτιστη μαθησιακή εμπειρία

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS με την υποστήριξη του Franchise.GR και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Όλα τα νέα μας