Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Το καθιερωμένο Συνέδριο του Ομίλου εκπαιδευτηρίων So Easy πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023. Στο συνέδριο συμμετείχαν οι συνεργάτες του δικτύου από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του κ. Θοδωρή Τζόγια, Co-Founder & Partner, ο οποίος ανέλυσε τα δεδομένα που καταγράφηκαν από την πορεία του Ομίλου το τελευταίο ακαδημαϊκό έτος. Το δίκτυο εκπαιδευτηρίων So Easy παρουσίασε για ακόμα μια χρονιά ανάπτυξη με την προσθήκη 4 νέων εκπαιδευτικών κέντρων σημειώνοντας άνοδο τόσο στην επισκεψιμότητα, όσο και στο σύνολο των εγγεγραμμένων σπουδαστών. Αξιολογώντας τα δεδομένα, κατέληξε σε κάποιες κινήσεις με στόχο την ακόμα καλύτερη πορεία του Ομίλου την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η παρουσίαση του κ. Δημήτρη Ραμαντζά, Co-Founder & Partner, ο οποίος παρουσίασε τις εκτιμήσεις του αναφορικά με την εξέλιξη του δικτύου και έθεσε τους στόχους για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, καθορίζοντας τις προτεραιότητες που θα οδηγήσουν στην επίτευξή τους.

Ο κ Ραμαντζάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχοντας κοινούς στόχους και όραμα, συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας σταθερά, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την πρωτοπορία και τη διαφοροποίηση!»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των καλύτερων εκπαιδευτηρίων του δικτύου σύμφωνα με τις παραμέτρους που είχαν τεθεί για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023!

 

Όλα τα νέα μας