Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Τα So Easy διακρίθηκαν για μία ακόμα χρονιά στην Καινοτομία Διαδασκαλίας.

Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες και από όλες τις περιοχές της χώρας.

Τα So Easy διακρίθηκαν για μία ακόμα χρονιά στην Καινοτομία Διαδασκαλίας. Γνωρίζοντας πως όλοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν σωστά ξένες γλώσσες αρκεί να ενεργοποιηθούν έγκαιρα και σωστά τα σημεία ‘κλειδιά’ της προσωπικότητας τους, τα So easy σε συνεργασία με τον ψυχολόγο Γεώργιο Λούκας ανέπτυξαν ένα εξειδικευμένο serious game, αξιολόγησης του μαθησιακού προφίλ, των δεξιοτήτων , των κλίσεων καθώς και των πιθανών μαθησιακών αδυναμιών για όλους τους μαθητές τους.

Πρόκειται για το πληρέστερο ψηφιακό εργαλείο με τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, το οποίο ελέγχει διάφορες πτυχές της σκέψης του παιδιού, όπως: μνήμη,αντίληψη,προσοχή,παρορμητικότητα,δημιουργικότητα,γλωσσικήαντίληψη, αντίληψη και μουσική ικανότητα. Έτσι, τα μαθήματα στα So easy εξατομικεύονται με έναν μοναδικά αποτελεσματικό και χρήσιμο τρόπο. Ο κ Δημήτρης Ραμαντζάς, Cο Founder & Partner του ομίλου So easy Education, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: “Όλοι μιλάμε για εξατομικευμένη εκπαίδευση. Όμως όταν έρχεται η στιγμή που στην πράξη πρέπει να βρούμε τρόπους να διδάξουμε τον κάθε μαθητή στο δικό του ξεχωριστό μαθησιακό μοντέλο, διαπιστώνουμε πόσο δύσκολο είναι.

Μετά από πολυετή εμπειρία και δουλειά στα So easy καταφέραμε να βρούμε ένα άμεσο και πρακτικά εύκολο διασκεδαστικό serious game, ώστε να ανακαλύπτουμε τις ιδιαιτερότητες και το μαθησιακό προφίλ των μαθητών μας πριν καν τους δούμε για πρώτη φορά στην τάξη. Έτσι, κάθε παιδί μπαίνοντας στην τάξη είναι και παραμένει ο εαυτός του. Μαθαίνει μέσα από τις δικές του ιδιαίτερες πτυχές, με απόλυτα εξατομικευμένο και βιωματικό τρόπο. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για τη βράβευση μας, γιατί για 3η φορά αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η καινοτομία είναι στη φύση μας, στο DNA μας με ένα και μόνο στόχο: καλύτερη και ουσιαστική εκπαίδευση για όλους τους μαθητές μας”

Σημειώνουμε ότι τα So Easy είναι μέλος του πολυβραβευμένου -για τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, μεθόδους και τη μαθησιακή εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές του- Ομίλου Εκπαιδευτηρίων So easy Education , με 91 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 12,000 μαθητές ετησίως, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και 952 καθηγητές.

Όλα τα νέα μας