Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Προγράμματα εκμάθησης αγγλικών για παιδιά

Τμήματα αγγλικών Junior Pre A1.1 & Pre A1.2
Αγγλικά για παιδιά (7-8 ετών)

Ένταξη σε οργανωμένη τάξη με συστηματική εκπαιδευτική διαδικασία και εκμάθηση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Τα παιδιά μπαίνουν σε πιο πλούσια παραγωγή λόγου και σύνταξη ολοκληρωμένων προτάσεων, ενώ διδάσκονται βιωματικά τα γραμματικά φαινόμενα.

Μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τόσο το λεξιλόγιο όσο και τη γραμματική σωστά  ξεφεύγοντας από τη στείρα αποστήθιση της μετάφρασης των λέξεων ή των κανόνων της γραμματικής. Επικοινωνούν με τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους σχεδόν αποκλειστικά στα αγγλικά και απολαμβάνουν τη χρήση της γλώσσας εύκολα και ζωντανά στην πράξη.

Εκπαιδευτικά μέσα
Βιβλία, έξτρα διαδραστικό υλικό, τραγούδια, επιτράπεζια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, talking dice, projects  και φιλαναγνωσία. Ειδική εφαρμογή με όλο το διαδραστικό υλικό των μαθημάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για εξάσκηση στο σπίτι από γονείς και μαθητές.

Η Μέθοδος διδασκαλίας STEAM που εισάγει τα παιδιά σε επιστημονικούς κλάδους, όπως η Φυσική και η Τεχνολογία, προετοιμάζοντάς τα για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Πτυχία Junior Pre A1.1 & Pre A1.2

Το πρώτο πτυχίο των Young Learners English Tests –  κατάλληλο για τους δυνατούς μαθητές αποφοίτους της Pre Junior.

Τα παιδιά προετοιμάζονται για την πρώτη επίσημη αξιολόγησή τους από τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε παγκόσμιο επίπεδο – το Πανεπιστήμιο του Cambridge – μέσα στο πλαίσιο των μαθημάτων τους, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον βιβλιογραφία, ώρες διδασκαλίας και δουλειά στο σπίτι. 

Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας των So Easy είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις αρχές του Cambridge και τα νέα δεδομένα στην αξιολόγηση της γλωσσομάθειας βάσει του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες.

Επιπλέον, τα παιδιά από μικρή ηλικία εξοικειώνονται με τη διαδικασία της αξιολόγησης που παίρνει στην περίπτωσή τους τη μορφή μιας μεγάλης γιορτής στα ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα των So easy. Τα γραπτά των παιδιών αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο και διορθώνονται στην Αγγλία.

Στην πράξη όλα τα παιδιά περνάνε τις εξετάσεις, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και το μελλοντικό τους κίνητρο για ακόμα καλύτερη επαφή με τη γλώσσα στο μέλλον.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοηθεί ότι τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς έχουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στα χέρια τους μια λεπτομερή έκθεση με την αναλυτική επίδοση και περιγραφή των δυνατών και αδύνατων σημείων του παιδιού σε κάθε skill που αξιολογήθηκε ξεχωριστά  (Speaking, Reading, Writing, Listening).

Cambridge English Young Learners – YLE

Τα YLE είναι πτυχία ειδικά σχεδιασμένα μόνο για παιδιά ηλικίας από 7 -12 ετών.

Διατίθενται σε τρία επίπεδα και έχουν Πλήρη αντιστοιχία με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες ως εξής:

  • Starters
  • Movers
  • Flyers

Οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το Pre A1 μπορούν να δώσουν για το YLE-Starters.

Η ΕΞΕΤΑΣΗ YLE

Η εξέταση είναι σύντομη και χωρίζεται σε 3 μέρη: Reading and Writing, Listening, Speaking.

Όλα τα παιδιά θα λάβουν πτυχίο στο οποίο θα αναγράφεται πάνω αντί για τη βαθμολογία, ασπίδες ανάλογα με την επίδοση του παιδιού σε κάθε δεξιότητα (reading, writing, listening, speaking)


5 Ασπίδες – Άψογη επίδοση
4 Ασπίδες – Πάρα πολύ καλή επίδοση
3 Ασπίδες – Υπάρχει περιθώριο ενδυνάμωσης & βελτίωσης
1 ή 2 Ασπίδες – Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Η εξέταση πραγματοποιείται πολλές φορές μέσα στο χρόνο. Υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης εξεταστικής από τα So Easy.
Οι ημερομηνίες ανακοινώνονται κάθε αρχή του έτους.