Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Email:

Αγγλικά για παιδιά

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας, οι οποίοι είναι πρώτα απ’ όλα
παιδαγωγοί, δημιουργούν μια ενθαρρυντική ατμόσφαιρα
σε ένα οικείο περιβάλλον που εμπνέει τα παιδιά να
εκφράζονται με αυτοπεποίθηση στα αγγλικά.

Καλλιεργούμε μαζί την αγάπη για τη γλώσσα και χτίζουμε
τις βάσεις
για τη μελλοντική τους επιτυχία.

Στα So Easy® στόχος μας είναι να εξοικειωθούν
με τη γλώσσα και να αγαπήσουν τα αγγλικά!

Βραβευμένη Βιωματική Μέθοδος
Εκμάθησης Αγγλικών για Παιδιά

Στα So Easy πιστεύουμε στην αξία της σωστής εκμάθησης αγγλικών από μικρή ηλικία και υποστηρίζουμε μια ευχάριστη και αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας.

Με τη βραβευμένη βιωματική μέθοδο εκμάθησης αγγλικών για παιδιά So Easy Learning, οι μαθητές μας μπορούν να επικοινωνούν στα αγγλικά από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων.

Η χρήση πλούσιου διαδραστικού υλικού και η αξιοποίηση της θεματικής μάθησης έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία συνειρμών κατευθείαν στα αγγλικά. Τα παιδιά μαθαίνουν να σκέφτονται στην ξένη γλώσσα αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τα λάθη που προκύπτουν από τη μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά.

Κοντά μας τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα στην πράξη. Έτσι, αποκτούν τη δυνατότητα να επικοινωνούν αβίαστα, όπως ακριβώς και με τη μητρική τους γλώσσα.Το εξελιγμένο σύστημα γλωσσομάθειας So Easy συνδυάζει τα γνωσιακά παιχνίδια και τις διαδραστικές δραστηριότητες που βοηθούν στην ουσιαστική αφομοίωση της γνώσης  εύκολαευχάριστα και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Με τη βιωματική μέθοδο So Easy τα παιδιά κάνουν την ξένη γλώσσα ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

Gold Preparation Centre Βράβευση από το Cambridge University

Τα εκπαιδευτήρια So Easy έχουν βραβευθεί λόγω του μεγάλου αριθμού εξεταζόμενων που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις του Cambridge και των υψηλότατων ποσοστών επιτυχίας των σπουδαστών της.

H Βιωματική Μέθοδος στην πράξη

Τα μαθήματα αγγλικών για παιδιά στα So Easy ξεκινούν από την ηλικία των 4 ετών.
Οι δραστηριότητες βιωματικής εκμάθησης της γλώσσας ποικίλουν
και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ηλικίας.

Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας(ηλικίες 4-6)

Ανακαλύπτουν τον κόσμο των αγγλικών μέσα από παιχνίδια & δημιουργικές δραστηριότητες.
Τα αγγλικά εντάσσονται στη δημιουργική απασχόληση του παιδιού μέσω της συμμετοχής σε κατασκευές, τραγούδια, role playing και άλλες δραστηριότητες που κάνουν την πρώτη επαφή με τα αγγλικά μοναδική, λειτουργώντας ως ιδανική προετοιμασία για την ένταξη των παιδιών στα προγράμματα αγγλικών σχολικής ηλικίας.
Στις ηλικίες αυτές αναπτύσσονται οι δύο από τις τέσσερις δεξιότητες του λόγου, η ακουστική κατανόηση και η προφορική έκφραση. Τα παιδιά της Α’ Δημοτικού (6 ετών) αναπτύσσουν σταδιακά και τις υπόλοιπες δεξιότητες του λόγου, δηλαδή την ανάγνωση και τη γραφή.

Τμήματα Junior (ηλικίες 7-8)

Ξεκινάμε την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα βιβλία που συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο αξιοποιείται άρτια μέσω της χρήσης του σύγχρονου διαδραστικού πίνακα. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά ενεργοποιούν συνειρμούς και μαθαίνουν να μιλούν φυσικά και να σκέφτονται απευθείας στα αγγλικά, ενώ τίθενται οι βάσεις για τη μετέπειτα πορεία τους.

Τμήματα Senior (ηλικίες 9-12)

Η εξάσκηση στα αγγλικά εμπλουτίζεται με δραστηριότητες και αγαπημένα γνωσιακά παιχνίδια, όπως taboo, scrabble και talking dice, τα οποία μετατρέπουν το μάθημα σε μια ευχάριστη εκπαιδευτική διαδικασία που βοηθά τους μαθητές μας να καλλιεργήσουν όλες τους τις ικανότητες και να αναπτύξουν τόσο τον προφορικό όσο και το γραπτό λόγο.
Έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε περισσότερους από 80 τίτλους βιβλίων αυτά που ταιριάζουν στην ηλικία και το γνωστικό τους επίπεδο.
Πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας αποτελεί και η εξάσκηση μέσω S.T.E.A.M. Πρόκειται για δημιουργική απασχόληση που περιλαμβάνει την πραγματοποίηση επιστημονικών, τεχνολογικών και άλλων projects πάντοτε με μέσο τα αγγλικά
(STEAM: Science, Technology, Engineering, Arts, Maths).

Τμήματα Προετοιμασίας για Πτυχίο (ηλικίες 13-15)

Οι έφηβοι πλέον μαθητές είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα σε όλες τις εκφάνσεις της. Ενσωματώνοντας στην εκμάθηση των αγγλικών και τη λογοτεχνία, διαβάζουν, αλλά και γράφουν τα δικά τους βιβλία και συνομιλούν με μαθητές από όλο τον κόσμο. 
Συμμετέχουν σε projects, παρακολουθούν και αναλύουν ted talks και πραγματοποιούν debates, ακόμα και με μαθητές άλλων παραρτημάτων, πρακτική που αποδεδειγμένα συμβάλλει στην εξέλιξή τους μέσω της καλώς εννοούμενης σύγκρισης.

Στο πλαίσιο της βιωματικής μάθησης
στα So Easy αξιοποιούμε, επίσης, την καινοτόμα μέθοδο εκμάθησης αγγλικών CLIL
Content and Language Integrated Learning

Η βιωματική μέθοδος CLIL στοχεύει στη διδασκαλία διαφόρων γνωστικών αντικειμένων, από τον τομέα της Ιστορίας, της Ιατρικής, των Τεχνών κ.ά., με εργαλείο τα αγγλικά. Οι μαθητές επικεντρώνονται στο εκάστοτε αντικείμενο και χρησιμοποιούν τη γλώσσα με φυσικό τρόπο. Το ενδιαφέρον τους διατηρείται αμείωτο καθώς κάνουν τη γλώσσα «κτήμα» τους, ενώ όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τους αναπτύσσει παράλληλα δεξιότητες συνεργασίας, κριτικής σκέψης και δημιουργικότητας.

Γιατί να επιλέξω Αγγλικά για παιδιά
στα SoEasy®
Αγγλικά για παιδιά στα So Easy®
  • Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από την ενεργή χρήση της γλώσσας στο γραπτό και προφορικό λόγο.
  • Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
  • Χρησιμοποιείται σύγχρονη βιβλιογραφία εναρμονισμένη με τις παγκόσμιες εκπαιδευτικές εξελίξεις και προσαρμοσμένη στις σημερινές απαιτήσεις.
  • Το μάθημα δεν περιορίζεται στη στείρα αποστήθιση λεξιλογίου και στην εκμάθηση γραμματικών κανόνων. Η γλώσσα διδάσκεται μέσω της χρήσης της στην πράξη και εφόσον έχει εμπεδωθεί η γνώση, έπειτα διδάσκεται ο κανόνας στον οποίο βασίζεται.
  • Στόχος μας είναι η ουσιαστική αφομοίωση της διδακτέας ύλης, όχι απλώς η αποστήθισηà με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουμε τους μαθητές μας ώστε να επιτύχουν με σιγουριά στις εξετάσεις.
  • Η πρωτοποριακή βιωματική μέθοδος διδασκαλίας So Easy εφαρμόζεται και προσαρμόζεται σε όλα τα παιδικά μέχρι και εφηβικά προγράμματαà Το μάθημα συμβαδίζει με την πνευματική και συναισθηματική ηλικιακή ωριμότητα των παιδιών.
  • Υπάρχει συνεχή αξιολόγηση μαθητώνà τα παιδιά συνηθίζουν στην αξιολόγηση από μικρή ηλικία, ώστε να μην τη φοβούνται.
  • Τα παιδιά παίρνουν κίνητρα και εξελίσσονται μέσω της ευγενούς άμιλλας.
  • Στο πλαίσιο μιας μικρής κοινωνικής ομάδας, την οποία ενώνει ένας κοινός στόχος, αλλά και της εκπόνησης ομαδικών εργασιών, τα παιδιά καλλιεργούν τις κοινωνικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες, μαθαίνουν την αξία της συνεργατικότητας και αναπτύσσουν κριτική σκέψη.
  • Μέσω των σύγχρονων μεθόδων βιωματικής διδασκαλίας τα παιδιά πετυχαίνουν ουσιαστική αφομοίωση της γνώσης εύκολα και για πάντα.

Πτυχία αγγλικών για παιδιά

Αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικής γλώσσας
από κορυφαία Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς φορείς

University of Cambridge

Τα πιστοποιητικά αγγλικών του Cambridge αποτελούν κορυφαία πιστοποιητικά γλωσσομάθειας παγκοσμίως με εκατομμύρια υποψηφίους κάθε χρόνο.

Το Lower του Cambridge (FCE), το Advanced (CAE) και το Proficiency του Cambridge (CPE) αποτελούν τις παλαιότερες και γνωστότερες πιστοποιήσεις αγγλικών με ευρεία αναγνώριση και το κύρος του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Michigan

To πτυχίο του Πανεπιστημίου του Michigan είναι από τα πιο αναγνωρισμένα πτυχία αγγλικών.

Το γνωστό σε όλους Lower του Michigan (ECCE), το Advanced (ALCE), αλλά και το Proficiency του Michigan (ECPE) απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο αγγλικών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και προτιμούν την εξέταση μέσω ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής.

Pearson

Το πτυχίο αγγλικών PTE (Pearson Test of English) αποτελεί το πιο διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Αγγλίας και είναι κατάλληλο εξίσου για παιδιά και ενήλικες.

Στα πλεονεκτήματά του PTE συγκαταλέγεται η συχνότητα των εξετάσεων συγκριτικά με τις εξετάσεις των περισσότερων φορέων, καθώς εξετάσεις για το PTE διενεργούνται 7 φορές το χρόνο, αλλά και η δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης που προσφέρει.

Michigan State University MSU

Εξετάσεις σχεδιασμένες από το Πανεπιστήμιο του Michigan είναι και αυτές του MSU Lower (MSU B2) και MSU Proficiency (MSU C2), οι οποίες επιλέγονται συχνά λόγω της παροχής περισσότερου χρόνου στους εξεταζόμενους συγκριτικά με άλλες πιστοποιήσεις.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε το So easy ταξίδι στη γνώση?
“Η γνώση ξένων γλωσσών είναι δρόμος προς τη Σοφία”
SO EASY, εδώ μιλάς!